Inschrijfvoorwaarden

Aanmelden
Je meldt zich aan voor dit seminar door het inschrijfformulier in te vullen. Door je aan te melden, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Een week voor aanvang van de sessie sturen wij je een herinnering en een routebeschrijving toe.

Wat kost het?

  • Onze dagseminar kosten €995,- (excl. 21% BTW). Dit bedrag is inclusief uitgebreide documentatie, lunch, parkeren etc.
  • Onze avondseminars kosten €195,- (excl. 21% BTW).

Op al onze seminars zit een 100% tevredenheidsgarantie: ze zijn elke euro waard. Fijn om te weten.

Annuleren
Indien je onverwacht verhinderd bent, kun je je altijd kosteloos laten vervangen door een collega, mits tijdig aan ons doorgegeven. Annulering is mogelijk per email tot drie weken voor aanvang van het seminar. 

Je ontvangt binnen 48 uur een bevestiging per e mail van de annulering. Hiervoor wordt een bedrag van € 125,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Vanaf drie weken voor aanvang van de bijeenkomst ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Extra bestelde boekenpakketten kunnen alleen worden geretourneerd mits in ongeopende verpakking en binnen twee weken na bestelling. 

Tevredenheidsgarantie
CEDEO onderzoek toont aan dat DenkProducties een bizarre score haalt van 97,2% klanttevredenheid (en hey je kunt het nooit iedereen naar de zin maken). We geven een tevredenheidsgarantie op al onze seminars. Als een programma onverhoopt niet aan jouw verwachtingen voldoet, krijg je je geld terug. Of een nieuw seminar. Zonder discussie. Zonder voorwaarden. Altijd. 

Hoe werkt dat? Helemaal automatisch. Want wij lezen de evaluaties van elke deelnemer. Echt. En als we een onvoldoende tegenkomen, nemen we meteen contact op. En zorgen dat alles gecompenseerd wordt. Op een manier die bij jou past.  

Groepsarrangementen
Wil je dit seminar bijwonen met een groep collega's of relaties? Vraag dan naar onze speciale groepsarrangementen. Je profiteert dan van aangepaste tarieven en andere voordelen. Klik hier of bel 020-303 38 20 en vraag naar Hans Janssen.