Kun je ijs gebruiken om de wereld een mooiere plek te maken? Oprichters Ben & Jerry van het iconische ijsmerk geloven er heilig in. Ze bouwden een bedrijf dat volledig draait rond dat doel. En met succes!
In deze podcast krijgen we letterlijk een kijkje in de keuken van Ben & Jerry’s. Lilian Geijsen is directeur Europa en ontvangt ons op het kantoor van Ben & Jerry’s bij Unilever. En … we proeven ijs!
Lilian legt uit:
Hoe je een cultuur bouwt die de missie van je bedrijf ondersteunt. Waar je dat aan ziet en hoe dat ook in een internationaal bedrijf als Unilever fier overeind blijft.
Wat het verschil is tussen het ‘purpose denken omdat de klant het wil’ en het activisme van Ben & Jerry’s.
Hoe je dit terugziet in de smaken.
Welke dilemma’s het werken in een mission driven organisatie met zich meebrengt.
Christ Coolen en Hans Janssen smullen van de ijsjes én van de verhalen van Lilian.
Wat maakt AFAS zo’n bijzonder bedrijf waar talent heel graag wil werken? En met bizar laag verzuim en jaloersmakend laag verloop? In deze speciale podcast aflevering gaan we in gesprek met Britt Breure, directeur HR en CSR. Verder lezen
Wat zijn de allerbeste tips uit het werk van Tim Ferriss? In deze aflevering deelt Veerle Smit haar ervaringen uit het werk van Tim Ferriss. Ze bouwt aan manieren om de zorg beter te laten samenwerken. Verder lezen
Joris Luyendijk ken je van zijn bestsellers als ‘Dit kan niet waar zijn’ en ‘de 7 Vinkjes’.Wat niet veel mensen weten is dat Joris bewonderaar is van het werk van Brené Brown. Verder lezen
We voorzien onze site van cookies zodat we hem nog beter kunnen maken. Voor jou!