DenkProducties maakt jouw dag!

5 mogelijkheden

Je gaat een bijeenkomst organiseren. Een seminar, klantendag, medewerkersdag of webinar. En je realiseert je: alle ogen zijn op ons gericht. Dit moet wel in één keer goed gaan. Het moet indruk maken! Dat treft: indruk maken is ons vak. Dat doen we al meer dan 10 jaar. Met de beste sprekers, een strakke organisatie en vlekkeloze techniek. Onze kennis en ons netwerk stellen we beschikbaar, zodat jij een ge-denk-waardige bijeenkomst krijgt.
Klik hieronder voor meer info over de verschillende opties.

Cases

DenkProducties organiseert een breed scala aan incompanyseminars. Kijk hier voor 3 cases.

Nuon Academy webinars

Nuon, DenkProducties en 7Ditches TV produceren een serie inspirerende webinars voor de zakelijke klanten van Nuon. Over onderhandelen, Facebookmarketing, delegeren, klantgerichtheid en meer. De webinars worden massaal bekeken en hoog beoordeeld. De resultaten? Die vind je hier.

Meer over deze case

Sprout Challenger Day

Al 3 jaar organiseert DenkProducties de Challenger Day van ondernemersmagazine Spout. Een sprankelende dag waar vooruitstrevende ondernemers elkaar ontmoeten en inspiratie bijtanken. Een dag vol inspirerende sprekers, interessante breakoutsessies en veel netwerkkansen.

Meer over deze case

Finance on a Mission

Pluc is een gedreven opleidingsbureau voor financieel professionals. Met één groot doel: financials leren om buiten hun spreadsheets te kijken en een écht onmisbare rol in het management team te pakken. Het vlaggeschip-event van Pluc is 'Finance on a Mission'. Geproduceerd door DenkProducties.

Meer over deze case

Dit zeggen topsprekers over DenkProducties

DenkProducties werkt samen met de absolute top van Nederland. Waarom? Dat vertellen deze sprekers jou graag zelf.

Ben Tiggelaar vertelt waarom het zo fijn samenwerken is

Pacelle van Goethem over samen mooie dingen creëren

Remco Claasen over 'dat clubbie' van DenkProducties

Het voelt niet aan als werken vindt Jos Burgers

3 tips voor een succesvol seminar

Kim Spinder: laat je niet meer afleiding door e-mail. Het is tijd voor diep werk!

Hoe kom je af van de ‘e-mail-terreur’? Wat opvalt is dat medewerkers dagelijks veel tijd besteden aan e-mails (en vergaderingen) en het gevoel hebben daar weinig aan te kunnen doen. “Ik ontvang nou eenmaal meer dan 50 mails per dag waar ik altijd direct iets mee moet.” Sterker nog: soms is e-mail zelfs hun werk geworden en is de dag succesvol als de inbox aan het einde van de dag leeg is. Wat betekent dit eigenlijk? Verder lezen